De wereld van Employer Branding en Recruitment Marketing is volop in beweging.

Ook Buro Focus staat nooit stil! Hier delen wij met jullie onze inzichten en tips over wat wij geleerd hebben van onze klanten, maar ook wat onze klanten leren van ons.

DE GIDS NAAR JOUW STERK WERKGEVERSMERK

Wat heb je nodig voor een sterk merk? Een goed product? Klanten? Een goede strategie? Natuurlijk! Maar of je het ware potentieel van al deze facetten kan benutten, ligt in de handen van de mensen achter je merk: je werknemers. Hun tijd, energie, inspanning en betrokkenheid zullen er uiteindelijk voor zorgen dat jouw merk zijn bestaansrecht krijgt en behoud.

Nu veel bedrijven zich bevinden in een markt waar de concurrentie voor het vinden van goed personeel moordend is, wordt het moeilijker om de juiste mensen te vinden en aan jouw merk te binden. De voordeur openzetten voor nieuwe kandidaten, maar ook de achterdeur dicht houden was nog nooit zo belangrijk. Employer Branding kan daarbij helpen. In deze whitepaper gaan wij je uitleggen wat Employer Branding is en hoe jouw bedrijf het kan inzetten!

HANDIGE HR-TOOLS

Er wordt tegenwoordig veel van je verwacht als je werkzaam bent op de afdeling HR. Je bent People Manager, Recruiter, Marketeer, Psycholoog en ga zo maar door! Omdat we snappen dat het bijna onmogelijk is om up to date te blijven met alle trends en vaardigheden, hebben wij een aantal handige blogs geschreven die jou hierbij helpen!

Wil jij aan de slag met jouw werkgeversmerk?

Laat hieronder jouw gegevens achter. Dan neemt een van onze experts zo snel mogelijk contact met je op!

Alle velden met een * zijn verplicht.

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.