Employer Branding Traject

 

In onze Employer Branding trajecten onderzoeken wij wat jouw organisatie uniek maakt en hoe je dit vertaalt naar de markt. We gebruiken hiervoor een vaste - en bewezen - werkwijze.

 

Goede Employer Branding begint met het achterhalen van de onderscheidende bedrijfswaarden en die op een authentieke manier uitwerken in een Employer Value Propositie (EVP) en een Employer Brand story. Dat levert een uniek verhaal op, waarmee jij jouw organisatie onderscheidend kunt positioneren. 

 

Vanuit deze Employer Value Propositie ontwikkelen onze branding specialisten een krachtig communicatieconcept en -plan, dat we laten aansluiten op alle touchpoints van de candidate journey. Zo hebben we voor elke fase de juiste kanalen in beeld en kunnen onze online marketeers  direct de Recruitment Marketing inrichten. Want hoe goed een strategie ook is, het uiteindelijke succes staat of valt met een sterke implementatie en uitvoer. Ons team heeft alles in huis voor een succesvolle Employer Branding campagne. 

 

Eye___media_library_original_300_300

Fase 1 - Inventarisatie


We halen alle relevante en benodigde informatie op uit de organisatie (waar staan we nu en waar willen we heen). De informatie vormt de basis voor jouw unieke werkgeversmerk. 
Strategie___media_library_original_300_300

Fase 2 – Concept en creatie

 
Ontwikkeling van het  strategisch en creatief concept (positionering en beeld en tekst, de tone-of voice, uitstraling). 
brain___media_library_original_300_300

Fase 3 – Uitvoering interne en externe campagnes

 
Tijd voor actie! We richten alle nodige kanalen in, vertalen het creatief concept naar krachtige content en zetten de campagnes live. Uiteraard monitoren we deze continu en sturen bij waar nodig. 
Groei___media_library_original_300_300

Fase 4 – Evaluatie en next steps 


Jullie ontvangen een uitgebreid rapport over de resultaten van de campagne. Vervolgens bespreken we in overleg wat eventueel nodig is om jullie positie als werkgever te verstevigen. 
employer-branding-specialists

Aan de slag met Employer Branding en Recruitment Marketing?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

 

Bel nu 

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.