Arjan deelt zijn stage ervaring bij Buro Focus


Het voelt als de dag van gisteren toen Arjan in september bij ons begon, maar zijn laatste stagedag bij Buro Focus aangebroken. Arjan heeft de afgelopen maanden keihard gewerkt en presenteerde hij zijn eindpresentatie over wat de mogelijkheden zijn van AI binnen de Recruitment. Ook deelt Arjan met ons hoe hij zijn stagetijd bij Buro Focus heeft ervaren. 

 

Lees hier verder 

Schermafbeelding-2024-02-14-om-12.02.48
tempImagecZZ0ds

We have some news...Wij gaan verhuizen!


Al een langere tijd zijn we achter de schermen bezig met een nieuwe stap voor Buro Focus. Maar eindelijk kunnen we het heugelijke nieuws met jullie delen, want wij gaan medio april 2024 verhuizen naar een nieuw kantoor!

 

Lees hier verder 

Meet Valérie: de nieuwe (online) marketeer van Buro Focus!


Onze nieuwe collega Valérie stellen we graag aan je voor. Ben je benieuwd waarom ze voor Buro Focus heeft gekozen, welke match zij zag met ons en het bedrijf én hoe haar eerste werkweek eruitzag? We kunnen je alvast verklappen, deze was heel divers en dynamisch, want zo gaat dat bij Buro Focus. 

 

Lees hier verder 

buro-focus-sessie-2-low-91
4

Een geslaagde eerste editie van ons event Proef!


Op dinsdag 26 september 2023 vond de allereerste editie van ons evenement ‘Proef! Een smaakvolle lunchbijeenkomst met ingrediënten voor een sterk werkgeversmerk’ plaats in de lounge bij Mia’s in Axel! Met veel plezier kijken wij terug op een smakelijke en leerzame middag met als onderwerp Employer Branding en Recruitment Marketing.

 

Lees hier verder 

Een nieuw, maar bekend gezicht bij Buro Focus!


Welkom Daphne! Sinds mei is Daphne Verhagen in al onze projecten gedoken, als projectmanager ad interim tot later onze vacature vervuld. Een nieuw gezicht bij Buro Focus, dus! Of toch niet...

 

Lees hier verder 

buro-focus-sessie-2-low-78
oprichting-buro-focus

Buro Focus: it's official!

In oktober zetten Patrick Dobbelaar en Lieneke de Wolf hun handtekening bij de Kamer van Koophandel in Middelburg: Buro Focus is een feit! 

 

 

Lees hier verder 

 

 

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.