Arjan deelt zijn stage ervaring bij Buro Focus

Het voelt als de dag van gisteren toen Arjan in september bij ons begon, maar zijn laatste stagedag bij Buro Focus aangebroken. Arjan heeft de afgelopen maanden keihard gewerkt en presenteerde hij zijn eindpresentatie over wat de mogelijkheden zijn van AI binnen de Recruitment. Ook deelt Arjan met ons hoe hij zijn stagetijd bij Buro Focus heeft ervaren. Lees gauw verder om meer van zijn onderzoek te lezen.

Arjan vertelt:

"Als ik terug kijk op mijn stage kan ik terug blikken op een mooie periode. Het is voorbij gevlogen jammer genoeg. Tijdens mijn stage heb ik enorm veel mogen leren over de branche waar Buro focus zich in bevind. Voor mij waren Employer Branding en Recruitment Marketing nieuwe termen. Daarom vond ik het extra leuk om hierover nieuwe dingen te leren. Tijdens mijn stage heb ik in kunnen zien wat voor voordelen het heeft om als organisatie een goede Employer Brand te hebben. Zeker in de tijd waar we tegenwoordig in leven is het belangrijk om als bedrijf de juiste mensen aan te trekken en te behouden."

Ontwerp-zonder-titel-(2)

Onderzoek kunstmatige intelligentie voor recruitment marketing

"Tijdens mijn stage bij Buro Focus heb ik mezelf ook bezig gehouden met een onderzoek. Mijn onderzoek ging over wat de mogelijkheden en effecten zijn voor het generen van campagnemateriaal en landingspagina's voor het creeëren van betaalde recruitment marketing campagnes. Hierin heb ik onderzocht welke tools er allemaal beschikbaar zijn voor recruitment marketing. Dit onderzoek vond ik er leuk om te doen. Dit komt omdat ik erg geïntereseerd ben in de ontwikkelingen rondom kunstmatige intelligentie. "

Ontwerp-zonder-titel

Arjan zijn bevindigen

"Tijdens mijn onderzoek heb ik verschillende bevindingen gedaan. Een van deze bevindingen is dat je door gebruik van kunstmatige intelligentie enorm veel tijd kan besparen. Een voorbeeld hiervan is dat als je een vacaturetekst moet schrijven. Hiervoor kan je ChatGPT toepassen. Je geeft als het ware aan wat je wil en vervolgens geeft ChatGPT een duidelijk antwoord. Deze vacaturetekst kan je gebruiken als inspiratie en hierdoor bespaar je dus veel tijd.

Een andere bevinding is dat je door gebruik van bijvoorbeeld de tool Midjourney levensechte afbeeldingen kan creeëren. Deze afbeeldingen kunnen bijvoorbeeld dienen als afbeelding voor jouw vacature pagina. Doordat je deze afbeeldingen maakt vanuit kunstmatige intelligentie hanger er stukken minden kosten posten aanvast. Zo hoef je bijvoorbeeld geen fotograaf meer in te huren en heb je nooit last van portret rechten. Dit komt allemaal omdat kunstmatige intelligentie de afbeeldingen echt uniek maakt jij bent dus de enigste die deze afbeelding heeft. Doordat de afbeeldingen zo uniek zijn zullen deze ook beter aanslaan bij potentiële kandidiaten omdat ze zien dat het een unieke vacature pagina is."

Tijd voor de volgende uitdaging

"Nu mijn stage erop zit bij Buro Focus wil ik iedereen binnen het team bedanken. Ik kijk terug naar een super leuke stage periode. Ik heb de afgelopen 20 weken veel geleerd en ervaringen opgedaan. Voor nu gaan we door naar de volgende uitdaging die volgende week al begint. Dit is de minor leiderschap 21e eeuw op de HZ university of Applied sciences. Hierin ga ik leren om op een correctie mannier mensen aan te sturen in het beroepsleven. Een mooie uitdaging dus!"

IMG_2286

We willen Arjan ontzettend bedanken voor zijn waardevolle bijdrage aan ons team. Hij was een echte aanwinst geweest! We wensen hem alle succes in zijn verdere carrière en hopen hem snel weer te zien bij Buro Focus.

 

Stage lopen bij Buro Focus?

Wil jij meer informatie over stage lopen bij Buro Focus? Neem dan contact op met welkom@burofocus.nl. We maken heel graag kennis met je om de mogelijkheden door te bespreken.

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.