Meet the team

11
"Een campagne is pas succesvol als de doelgroep ook echt tot actie overgaat. Met onze expertise creëren we campagnes die aandacht trekken en herkenning oproepen bij juist die kandidaten die je wilt bereiken. Met focus op de juiste kanalen, middelen die aanspreken en een boodschap die blijft hangen. En met resultaat! Dat is waar Buro Focus voor gaat."

Lieneke

10
"Met Buro Focus sluiten we naadloos aan bij de behoefte van veel bedrijven op dit moment. Focus op je merk, je mensen (=kapitaal) en je zichtbaarheid met behulp van onder-scheidende campagnes. Doelgericht en doeltreffend."

Patrick

13
"Ik geloof dat mensen het beste uit zichzelf en uit hun talenten kunnen halen als ze op de juiste plek zitten. Dan zie je de energie en passie. 
Op die plek komen, begint al bij de eerste kennismaking met jouw bedrijf, via welk kanaal dan ook. Online en offline. De basis is jouw unieke employer brand." 

Carolien

9
"Ik vind het geweldig dat ik door mijn werk bij allemaal verschillende bedrijven en branches een kijkje in de keuken krijg. Ontzettend mooi om te zien dat elk bedrijf zo’n unieke identiteit en werkgeversmerk heeft! Dat wat je uitdraagt, dat trek je aan. Daar help ik mijn klanten het liefste mee; het aantrekken van hun ideale nieuwe collega’s."

Mieke 

12
"Employer branding is onderdeel van je corporate branding, dat is er al en dat bedenken we niet. Wij maken het zichtbaar op authentieke wijze met impactvolle campagnes. Focus op jouw unieke eigenschappen en waarden als werkgever en spreek daar de juiste kandidaten mee aan!"

Tessa

placeholder

Wil jij bij ons team aansluiten?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

 

BURO-FOCUS-HIGH-9