buro-focus-team
Mieke
"Ik vind het geweldig dat ik door mijn werk bij allemaal verschillende bedrijven en branches een kijkje in de keuken krijg. Ontzettend mooi om te zien dat elk bedrijf zo’n unieke identiteit en werkgeversmerk heeft! Dat wat je uitdraagt, dat trek je aan. Daar help ik mijn klanten het liefste mee; het aantrekken van hun ideale nieuwe collega’s." 

Mieke

Buro-focus-daphne
"Ik voel me als een vis in het water wanneer ik me ontferm over de verschillende Employer Branding en wervingscampagnes die lopen via Buro Focus. Alles komt samen in zo'n campagne: intern en extern, online en offline, organisch en betaald. Fantastisch om daar bij betrokken te zijn!

Daphne

Buro-focus-valerie
"Employer Branding is net als een creatieve ontdekkingsreis. Van het delen van mooie verhalen van medewerkers tot het lanceren van aantrekkelijke online campagnes, het is allemaal een onderdeel van jouw branding strategie. Het geeft mij een enorme energieboost om betrokken te zijn bij dit proces. Het is elke keer weer een avontuur. 

Valérie

11
"Een campagne is pas succesvol als de doelgroep ook echt tot actie overgaat. Met onze expertise creëren we campagnes die aandacht trekken en herkenning oproepen bij juist die kandidaten die je wilt bereiken. Met focus op de juiste kanalen, middelen die aanspreken en een boodschap die blijft hangen. En met resultaat! Dat is waar Buro Focus voor gaat."

Lieneke 

10
"Met Buro Focus sluiten we naadloos aan bij de behoefte van veel bedrijven op dit moment. Focus op je merk, je mensen (=kapitaal) en je zichtbaarheid met behulp van onderscheidende campagnes. Doelgericht en doeltreffend."

Patrick

18
"In een tijd waarin talent een kostbaar goed is, vormen doelgerichte campagnes de sleutel tot succes. Bij Buro Focus begrijpen we dit als geen ander, en we zijn er om jou te ondersteunen bij het versterken van je werkgeversimago, het koesteren van je waardevolle teamleden en het vergroten van je zichtbaarheid."

Jochem

17
"Tijdens mijn stage bij Buro Focus ben ik me pas echt bewust geworden van de impact van employer branding. Het is niet zomaar een buzzword; het heeft een directe invloed op het aantrekken en behouden van kwalitatief personeel. In deze tijden merk ik dat veel bedrijven op zoek zijn naar personeel dat met een blik op de toekomst werkt. Bij Buro Focus zie ik hoe ze hierin een cruciale rol spelen. Het is ontzettend leerzaam en inspirerend om hieraan bij te mogen dragen tijdens mijn stageperiode."

Arjan

visual-groot-rond

Wil je aansluiten bij ons team?

Bekijk onze vacatures via onderstaande knop!
 

Meer informatie

 

 

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.