11
"Een campagne is pas
succesvol als de doelgroep ook echt tot actie overgaat. Met onze expertise creëren we campagnes die aandacht trekken en herkenning oproepen bij juist die kandidaten die je wilt bereiken. Met focus op de juiste kanalen, middelen die aanspreken en een boodschap die blijft hangen. En met resultaat! Dat is waar Buro Focus voor gaat."

Lieneke

10
"Met Buro Focus sluiten we naadloos aan bij de behoefte van veel bedrijven op dit moment. Focus op je merk, je mensen (=kapitaal) en je zichtbaarheid met behulp van onderscheidende campagnes. Doelgericht en doeltreffend."

Patrick

Buro-focus-portretten-(1)
"Ik voel me als een vis in het water wanneer ik me ontferm over de verschillende Employer Branding en wervingscampagnes die lopen via Buro Focus. Alles komt samen in zo'n campagne: intern en extern, online en offline, organisch en betaald. Fantastisch om daar bij betrokken te zijn!

Daphne

9
"Ik vind het geweldig dat ik door mijn werk bij allemaal verschillende bedrijven en branches een kijkje in de keuken krijg. Ontzettend mooi om te zien dat elk bedrijf zo’n unieke identiteit en werkgeversmerk heeft! Dat wat je uitdraagt, dat trek je aan. Daar help ik mijn klanten het liefste mee; het aantrekken van hun ideale nieuwe collega’s."

Mieke 

Buro-focus-portretten
"Employer Branding is onderdeel van je corporate branding, dat is er al en dat bedenken we niet. Wij maken het zichtbaar op authentieke wijze met impactvolle campagnes. Focus op jouw unieke eigenschappen en waarden als werkgever en spreek daar de juiste kandidaten mee aan!"

Valérie

visual-groot-rond

Wil je aansluiten bij ons team?

Bekijk onze vacatures via onderstaande knop!
 

Meer informatie