Oprichting van Buro Focus

In oktober '22 werden de handtekeningen gezet bij de Kamer van Koophandel en Buro Focus was daarmee een feit! Blije gezichten van de oprichters, Patrick Dobbelaar en Lieneke de Wolf. En hoewel Buro Focus gloedjenieuw is, zijn deze twee ondernemers dat zeker niet. Patrick runt al 12,5 jaar Cows&Stars en Lieneke is sinds 2016 actief met Get a Grip

Naast hun andere bedrijven leggen zij zich met Buro Focus toe op recruitment marketing en employer branding. Met een eigen team van specialisten, helemaal thuis in dit vakgebied. 

Patrick en Lieneke en hun teams werken al jarenlang intensief samen. De expertises vullen elkaar goed aan en na de toegenomen vraag op het gebied van werkgeversmarketing zagen zij allebei de kracht van een nieuw bedrijf dat zich volledig toelegt op sterk werkgeverschap, het aantrekken van nieuw talent en het behouden van de huidige medewerkers.  

De focus van Buro Focus? Inzichtelijk krijgen wat een werkgever sterk en aantrekkelijk maakt en dat op een effectieve manier zichtbaar maken, zowel intern als extern.  

En wat doen we? We brengen de unieke aspecten van jouw werkgeversmerk helder in kaart, bedenken creatieve en impactvolle recruitment campagnes en werken deze uit. Wij weten hoe we campagnes in moeten zetten op de juiste kanalen om conversies te realiseren. We richten elke campagne succesvol in om de juiste kandidaten te bereiken en zorgen daarmee voor relevante reacties van de doelgroep die je wilt bereiken.

Meer weten? Stuur een mailtje naar welkom@burofocus.nl
 we vertellen je graag meer! 

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.