Meet Valérie: de nieuwe (online) marketeer van Buro Focus!

Onze nieuwe collega Valérie stellen we graag aan je voor. Ben je benieuwd waarom ze voor Buro Focus heeft gekozen, welke match zij zag met ons en het bedrijf én hoe haar eerste werkweek eruitzag? We kunnen je alvast verklappen, deze was heel divers en dynamisch, want zo gaat dat bij Buro Focus. 

Maandag 25 september 2023 was Valérie haar allereerste werkdag en heetten wij onze nieuwe collega welkom in het team. Haar creatieve skills, haar coördinatievermogen en haar ervaring in de marketingwereld zullen haar goed van pas komen. Van content creatie voor onze klanten tot het opzetten van social media campagnes, Valérie weet hier wel raad mee. Met haar ervaring en achtergrond als online marketeer is ze een aanwinst voor ons groeiende team! 

Buro-focus-portretten

Even voorstellen, wie is Valérie? 

“Hi, mijn naam is Valérie en ik ben het nieuwe gezicht van Buro Focus. Ik ben woonachtig in Terneuzen samen met mijn vriend Coen, waar ik al 10,5 jaar mee samen ben. Vorig jaar zijn we verhuisd naar ons nieuwe paleisje, waarin we tot op heden volop aan het klussen zijn. In mijn vrije tijd kan je mij vaak vinden op de tennisbaan om een balletje te slaan of heerlijk een wijntje te drinken met vriendinnen. Daarnaast ben ik een gezellige kletskous, heb ik een grote zwak voor dieren en een passie voor interieurstyling.”

Ik kijk er enorm naar uit om te mogen starten bij een jong, ambitieus en innovatief bedrijf. Waar we samen werken om bedrijven in Zeeland en daarbuiten te ondersteunen met hun Employer Branding. Zelf heb ik jaren met veel plezier gewerkt als online markteer in de retail branche. Maar nu was het tijd voor een nieuwe uitdaging en deed de kans zich voor om te gaan werken bij Buro Focus. Ik ben zelf een creatief, vlot en enthousiast persoon. Iedere keer weer mooie content maken en campagnes op zetten voor bedrijven, daar ga ik erg goed op! Tot nu toe heb ik altijd bij een organisatie gewerkt. Dat ik nu ga werken voor een bureau vind ik extra leuk, omdat ik hier bij verschillende bedrijven en branches een kijkje in de keuken krijg. 

Waarom heb je gekozen voor Buro Focus? 

“De vacature voor Creative Content Marketeer zag ik voorbijkomen op social media en ik werd meteen getriggerd door de huisstijl en de manier hoe er gecommuniceerd werd: Kom jij gezellig een bakje koffiedrinken? Ondanks dat ik zelf geen koffiedrink, sprak dit mij meteen aan. Het was laagdrempelig, visueel sterk en er werd op een enthousiaste manier gecommuniceerd. Daarom heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Daphne een berichtje gestuurd. De manier van schrijven en de functie-inhoud sloten heel erg aan bij mijn wensen en behoeften. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en wilde graag kennismaken om te zien of dit bij mij paste. En dat deed het! Buro Focus is een jong en dynamisch bedrijf en geen dag is hier hetzelfde. De klik en de interesse in het bedrijf was er meteen en dat voelde als een goede match. De fijne werksfeer en de omgang met elkaar voelt voor mij als een enorm pluspunt. Geen hiërarchie en iedereen is gelijk!” 

Valérie neemt je mee in haar eerste

werkweek 

Mijn eerste werkweek kan ik alleen maar omschrijven als erg leuk en ontzettend divers. Zo ben ik gelijk de maandagochtend van mijn eerste werkdag meegegaan naar een overleg bij onze klant SYMACH om te brainstormen over hun aanwezigheid op de Contacta beurs. Ook mocht ik ondersteunen bij de eerste editie van Proef! Een smaakvolle lunchbijeenkomst met ingrediënten voor een sterk werkgeversmerk in de lounge bij Mia’s in Axel. Dit was voor mij een goede manier om écht te kunnen zien wat Buro Focus allemaal doet. Daarnaast heb ik op woensdag een demo gevolgd bij Laveto, onze vaste samenwerkingspartner voor websiteontwikkeling. Op donderdag stond er een fotoshoot voor het team van Buro Focus op de planning. Net zoals ik, zijn er de afgelopen tijd een aantal nieuwe collega’s gestart bij Buro Focus. En nieuwe gezichten, betekent nieuwe foto’s voor op de website en socials! Op mijn laatste werkdag van de week heb ik een bijeenkomst bijgewoond van Rotary Hulst. Patrick, collega en mede-eigenaar van Buro Focus, heeft hier een presentatie gegeven over Employer Branding en Recruitment Marketing. Voor mij ook weer de ideale gelegenheid om verder kennis te maken met deze onderwerpen én Buro Focus.

buro-focus-sessie-2-low-58

Al met al heb ik mijn eerste week echt als erg fijn en leuk ervaren. Ik kwam terecht in een warm bad en ik was gelijk part of the team!” 

Wil jij nog meer weten over Valérie? Dat kan! Stuur haar een mailtje, dan drinkt ze graag een kopje thee (of koffie ;) met je. 

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.