Al een langere tijd zijn we achter de schermen bezig met een nieuwe stap voor Buro Focus. Maar eindelijk kunnen we het heugelijke nieuws met jullie delen, want wij gaan medio april 2024 verhuizen naar een nieuw kantoor!

Het afgelopen jaar is er veel gebeurd bij Buro Focus. Er zijn mooie trajecten gestart en afgerond, succesvolle campagnes gedraaid en veel nieuwe mensen leren kennen waar we ontzettend trots op zijn. Door de komst van onze nieuwe collega's Daphne en Valérie en onze allereerste stagiair Arjan, zijn we het afgelopen half jaar uit ons kantoor gegroeid en hebben we behoefte aan wat meer ruimte. Daarnaast heeft onze ambitie voor het creëren van succesvolle employer branding- en recruitment marketing campagnes o.a. geleid tot deze beslissing. In het nieuwe jaar zullen we onze intrek nemen in ons nieuwe kantoor aan de Meester F.J. Haarmanweg, in het voormalige feest- en vergadercentrum de Brouwzaele in Terneuzen.

Ons nieuwe kantoor biedt niet alleen meer ruimte voor ons groeiende team, maar ook een inspirerende omgeving waarin we onze klanten beter kunnen ontvangen en ondersteunen bij het aantrekken en behouden van top talent. Én wat extra leuk is; we zitten dan heel dichtbij onze twee zusterbedrijven! Get a Grip zit in hetzelfde gebouw en Cows & Stars is (bijna) om de hoek te vinden. Daarnaast is het niet alleen een verandering in locatie, maar biedt het ook een kans om meer te groeien en te bloeien bij Buro Focus.

We willen ook graag van deze gelegenhuid gebruik maken om jullie, onze loyale klanten, te bedanken voor de steun en het vertrouwen in ons. Zonder jullie zouden we niet zijn waar we vandaag staan.

Blijf ons volgen op onze social mediakanalen en website voor meer updates over onze verbouwing en verhuizing. We kijken er naar uit om jullie ons ons nieuwe kantoor te verwelkomen en samen te werken aan nieuwe Employer Branding trajecten. Onze contact gegevens blijven hetzelfde, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Stuur ons een mailtje via welkom@burofocus.nl. ✉️

Ontwerp-zonder-titel
Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.