Gezocht: stagiair(e) Marketing & Communicatie

Februari 2024 | Terneuzen

Wil jij je carrière kickstarten in Employer Branding en Recruitment Marketing? Zoek je een stage waar je jouw passie voor marketing, communicatie en/of commerciële strategieën kunt uitoefenen? Dan hebben wij bij Buro Focus de perfecte kans voor jou!

Onze focus

Buro Focus is een jong bureau met de ambitie om hét Employer Branding bureau van Zuidwest Nederland te worden. Wij helpen onze klanten om zichzelf als een aantrekkelijke werkgever te positioneren. Dit doen we aan de hand van creatieve en impactvolle recruitment campagnes met focus op zowel extern als intern. Zo bereiken we de juiste kandidaten.

Jouw focus

Tijdens je stage bij Buro Focus duik je diep in de wereld van Employer Branding en Recruitment Marketing. Je draagt actief bij aan het beheren van onze wervingscampagnes, analyseert de effectiviteit ervan, schrijft aantrekkelijke content voor social media en blogs, en ontwerpt indrukwekkende visuals. Daarnaast assisteer je bij bijvoorbeeld het maken van digitale nieuwsbrieven, help je bij bijeenkomsten of presentaties en draag je bij aan spannende projecten die onze klanten helpen zich te onderscheiden op de arbeidsmarkt.
 

Kom stage lopen bij Buro Focus

"Bij Buro Focus krijg je als stagiair(e) de ruimte om te groeien en bij te dragen aan echte projecten. Het team waardeert je inbreng en samen bereiken we mooie resultaten!"

- Arjan, Stagiair Commerciële Economie in 2023

Je krijgt bij ons echt de kans om jezelf te ontwikkelen op de punten die jij interessant vindt. Je kijkt niet alleen mee; jij bent een volwaardige collega bij ons in het team! 
 

Jouw werkzaamheden
  • Het creëren van content voor social media, campagnes en websites
  • Meedenken met ideeën en concepten
  • Onderzoeken uitvoeren om zo ons de juiste inzichten te geven
Herken jij jezelf hierin?
  • Functie eisen: hbo-opleiding marketing/communicatie of commerciële economie
  • Je bent c reatief en resultaatgericht
  • Je hebt een flexibele en praktische instelling
  • Je hebt sterke en sociale communicatieve skills
  • Zowel in teamverband werken als zelfstandig gaat je goed af

Solliciteren of kennismaken?


Ben jij de stagiair(e) die we zoeken? Stuur je motivatiebrief en cv naar daphne@burofocus.nl of vul onderstaand formulier in. 

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.